John Pouwels

Welkom op deze website, ik ben John Pouwels en ik woon in het dorp Veulen.

Mijn interesse voor de fotografie is een jaar of vijftien geleden begonnen, in het begin waren dit vooral familiekiekjes en vakantiekiekjes.

Daarna ben ik in het carnavalsleven en het dorpsgebeuren gerold waar ik al vele foto’s van heb mogen maken.

Ik ben mezelf steeds meer gaan verdiepen in de fotografie en heb wat cursussen, workshops en lezingen gevolgd, maar vooral door het doen heb ik veel geleerd.

Mijn belangstelling voor de natuur is steeds meer gegroeid, waar ik dan ook steeds meer te vinden ben met mijn camera.

Het is een leuke aangelegenheid om bij de fotoclub de foto's met elkaar te bespreken, hier komt de passie van elke fotograaf naar voren.

Ik hoop bij de fotoclub nog veel inspiratie op te doen en te leren, zodat ik nog vele mooie plaatjes mag gaan schieten.